top of page
image00049.jpeg

BAKKER ALBERT

Ons Breud

Ons Breud. Vijf broden die de kern vormen van Bakker Albert. Een eerbetoon aan het mooie midden van Nederland. De plek waar traditie en goede smaak samenkomen in Ons Breud. 

In het hart van Nederland vult de geur van versgebakken brood de bakkerij. Een bakkerij met een rijke geschiedenis van ambacht & vakmanschap. Bakkers gedreven om elke dag weer 'loei goed brood' te bakken. 

Ons Breud is ons beste brood. Met ambacht uit het hart. 

Elke dat tot sluitingstijd verkrijgbaar!

Brood

Bij Bakker Albert streven we naar diversiteit en kwaliteit in ons broodaanbod. Met een assortiment van wel 150 verschillende soorten brood, variërend van groot tot klein, van luxe tot robuust, bieden we voor elk wat wils. Onze ambachtelijke bakkers vervaardigen een breed scala aan broodsoorten, waaronder tarwebrood, speltbrood, boerenbrood, tijgerbrood, witbrood, volkorenbrood, waldkornbrood, desembrood, glutenvrij brood, bolletjes, krentenbollen en eierkoeken.

Banket

Taarten met slagroom, crème of chocolade. Gebakjes met fondant, room of marsepein, of een bijzondere bruidstaart. Al ons banket maken wij zelf. Iedere nacht zijn we in de weer om ervoor te zorgen dat er ’s ochtends weer vers banket in de vitrine ligt.

 

Ons banketassortiment bestaat niet alleen uit taarten, we hebben ook een droogbanketafdeling. Denk hierbij aan saucijzenbroodjes, gevulde koeken en cake. Alles wat niets met slagroom te maken heeft, wordt gescheiden gemaakt. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen. Hygiëne is voor ons net zo belangrijk als een perfecte smaak van het banket.

bottom of page