top of page
image00049.jpeg

BAKKER ALBERT

Banket

Taarten met slagroom, crème of chocolade. Gebakjes met fondant, room of marsepein, of een bijzondere bruidstaart. Al ons banket maken wij zelf. Iedere nacht zijn we in de weer om ervoor te zorgen dat er ’s ochtends weer vers banket in de vitrine ligt.

 

Ons banketassortiment bestaat niet alleen uit taarten, we hebben ook een droogbanketafdeling. Denk hierbij aan saucijzenbroodjes, gevulde koeken en cake. Alles wat niets met slagroom te maken heeft, wordt gescheiden gemaakt. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen. Hygiëne is voor ons net zo belangrijk als een perfecte smaak van het banket.

Brood

Er zijn heel veel soorten brood, wel 150 soorten. Groot brood, klein brood, luxe brood of ruige broodsoorten: bij Bakker Albert maken we een grote diversiteit aan brood, zoals:

 

Tarwebrood, speltbrood, boerenbrood, tijgerbrood, wittebrood, volkorenbrood, waldkornbrood, desembrood, glutenvrij brood, bolletjes, krentenbollen,eierkoeken

In onze bakkerij maken we talloze producten op ambachtelijke wijze: met de hand dus, zoals ze het in een fabriek niet kunnen maken. We werken ‘s nachts door om onze producten zo vers mogelijk bij de winkels en onze klanten (catering en horeca) af te leveren. Iedere ochtend ligt er ovenvers brood in de schappen van onze eigen winkels en die van onze klanten.

bottom of page